Ganainstallatie is lid van UNETO-VNI: deze wil haar leden op een professionele, slagvaardige en klantgerichte manier ondersteunen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel.

Visie
Voor de leden bieden ze een platform voor kennisuitwisseling. Op maatschappelijk, sociaal en economisch terrein zijn ze een toonaangevende speler in het publieke en politieke debat. Ze laten hun stem horen en behartigen de belangen van de leden op economisch, sociaal, maatschappelijk en juridisch gebied. Intussen bewaken ze de waarde van het merk. UNETO-VNI staat garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgevers van de leden.

Missie
UNETO-VNI streeft naar een vitale marktpositie en een optimaal economisch en financieel handelsklimaat voor de leden: ondernemers in de installatiebranche en in de elektrotechnische detailhandel.