Actie: gratis Nefit Easy wifi klokthermostaat!

Bij Gana Installatiebureau krijgt u tot 31 maart 2017 bij aanschaf van een Nefit Trendline of Nefit Topline een gratis Nefit Easy wifi klokthermostaat ter waarde van 257 euro!

TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Vergeleken met de vorige generatie HR-ketels bespaart TrendLine €199 per jaar (bij een gasverbruik van 2000 m3).

topline

 TopLine: voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de TopLine II de ultieme HR-ketel ontwikkeld. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, gebruiksgemak, betrouwbaarheid… In elk opzicht is de TopLine II top. TopLine II HR-ketels zijn standaard voorzien van een extra besparende Low Energy cv-pomp en voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese energierichtlijn (ErP 2015).

Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden voor uw woning te bespreken!