Gana installatiebureau Muiderberg 2016: een duurzaam jaar!

Gana Installatiebureau heeft 209 zonnepanelen verkocht in 2016, mede door de hoge subsidies op o.a. zonnepanelen: hiermee besparen onze klanten gezamenlijk ruim 8000 euro en dat scheelt 22 ton aan co² in de atmosfeer hiervoor zouden anders 500 bomen geplant moeten worden.

In januari 2017 zijn alweer de eerste 26 panelen van 2017 geplaatst bij 2 verschillende woonadressen.

Inmiddels draaien diverse systemen die door Gana Installatiebureau Muiderberg zijn aangelegd volledig op zonne-energie ( zowel warm water als cv). Daarnaast zijn er diverse warmtepompen en ook 2 pellet (houtkorrels) cv ketels geplaatst.

Geïnteresseerd in een pelletkachel of warmtepompinstallatie?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden!