Installatie warmtepompen dagelijks werk!

Het is voor mij nu bijna dagelijks werk om met warmtepompen bezig te zijn . Dit jaar moeten er nog zeker 2 warmtepompen worden geplaatst en ook heb ik tegenwoordig ruime ervaring met pellets cv ketels. Deze cv ketels (op hout gestookt) heb ik inmiddels al in een 8 tal woningen naar alle tevredenheid draaien. Als een warmtepomp niet mogelijk is dan kan dit een goed alternatief zijn.

Hierbij ziet u een aantal recente installaties die ik heb gemaakt. Het betreft 2 woningen die zijn afgekoppeld van ons aardgasnet met een duurzame lucht warmtepomp van Nefit. Deze woningen zijn van af deze maand aardgasloos . Eén van de twee woningen heeft ook 24 zonnepanelen  gekregen en beide hebben nu een zonneboiler welke is aangesloten op de warmtepomp.

Mark de Haan van Ganainstallatiebureau is de enige Nefit warmte pomp specialist in een straal van 30 kilometer rond Muiderberg.  Vandaar dat ik ook mijn eerste warmtepomp in Amsterdam heb geplaatst. Gezien het aantal offertes én plaatsingen dit jaar verwacht ik een grote groei volgend jaar.

Ps: de warmtepomp van Nefit is ook met de smartphone op afstand te bedienen en uit te lezen!