Ganainstallatie zorgt voor kerstster op de Brink in Muiderberg

Ganainstallatie heeft dit jaar een nieuwe kerstster in de grote boom op De Brink gesponsord.

Drie generaties De Haan hebben ervoor gezorgd dat de kerstster van de grote boom in Muiderberg weer zichtbaar is. Nadat vorig jaar kortsluiting in de oude was ontstaan hebben mijn vader, mijn zoon en ik een nieuwe ster met verlichting gemaakt. Peter Wegman heeft ervoor gezorgd dat de kerstster weer mooi boven in de boom staat. Daarvoor moest er een hele grote hoogwerker komen want de boom is nl 31 meter hoog. We hopen dat hij er nu voor vele jaren weer staat.

Na sinterklaas zal de kerstboom weer licht geven  en ik hoop dat velen weer zullen genieten van de lichtjes in deze unieke boom. Weinig dorpen en steden hebben een boom zó groot met zoveel lichtjes er in.

jesse-maakt-onderdelen-kerstster
kerstster
kerstster door ganainstallatie Muiderberg