Op 26 augustus heeft Gana Installatiebureau de 25e warmtepomp geïnstalleerd! De afgelopen 3 jaar heeft de installatie van warmtepompen een grote vlucht genomen. Van 3 installaties in 2016 tot 12 in dit jaar (augustus).

Met deze 25ste warmtepomp, een Nefit Enviline is ook dit huis is nu volledig van het aardgas af. Hoewel het natuurlijk een flinke investering is hebben de meeste mensen de installatie terugverdiend binnen 9 jaar en in combinatie met zonnepanelen zelfs nog sneller!

Met de Nefit Enviline heb je ook de mogelijkheid om met de warme zomer te koelen als dit gewenst is.

Wist jij dat je voor elke Nefit warmtepomp subsidie kan krijgen? Die kan oplopen tot wel 2600 euro. Dat maakt het nog interessanter om de overstap naar een  warmtepomp te maken!Lees hier meer over subsidies en regelingen

Neem gerust contact op met Marc de Haan van Gana Installatie Bureau Muiderberg om de mogelijkheden voor jouw huis te bespreken!