Mark de Haan doet cursussen!

Ik heb de cursus koeltechniek inmiddels afgerond. Hierdoor is het mogelijk om ook werkzaamheden aan koeltechnische installatie uit te voeren. En het aanleggen van airco’s en warmtepompen uit te breiden. Door dit certificaat hebt u een extra zekerheid dat de koeltechnische werkzaamheden goed en volgens voor schrift wordt gedaan.

De cursus energie advies is inmiddels ook geheel afgerond!

Er lag een vraag bij de dorpsraad van Muiderberg wie energiebesparingsadvies wil geven nu we allemaal van het gas af moeten. Aangezien ik wel veel kennis heb van installatie techniek maar minder in gebouw isolaties en andere besparingsmogelijkheden heb ik de cursus gedaan om voor de bewoners van Muiderberg en Muiden een passend advies te geven.

Ik hoop dan ook dat u mij benadert met vragen op het gebied van energie- en waterbesparing!