Muiderberg gaat van het aardgas af!

en dat gaat sneller dan men denkt…

Gana Installatiebureau is gevraagd mee te denken hoe dit het best te doen is binnen  de muren van het huis. 

Als het warmtenet wat Muiderberg krijgt tot aan de gevel van de woning gelegd wordt dan moet de rest nog aangesloten worden . Dat is voor ieder huis in Muiderberg anders, wij streven er naar een zo ideaal mogelijke aansluiting in de woning te maken zonder hak of breekwerk.

Bij iedereen die aangesloten wil worden op het warmtenet zal apart worden bekeken wat de beste manier is voor het aanpassen van het leidingwerk in de woning.

De Eikenlaan in Muiderberg wordt de eerste laan die van het gas af kan. De eerste werkzaamheden zijn daar inmiddels gestart . De eerste gesprekken en woningen zijn bekeken en er is besproken hoe we het gaan aanpakken.

Wordt vervolgd…

valliant warmtepomp gana installatie muiderberg