Met een hybride warmtepomp kan je op een milieuvriendelijke manier je woning een groot deel van het jaar verwarmen. Maar als het buiten koud is (net boven nul) heb je een cv-ketel nodig die bijspringt. En met de cv-ketel verwarm je ook het tapwater. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, daarvoor is een buitenunit nodig, die ziet er net zo uit als de buitenunit van een airco.

Gemiddeld bespaar je met de hybride warmtepomp 68 % op gas . Momenteel zijn er wel lange leveringstijden i.v.m. een chip tekort. Vorig jaar heeft Gana Installatiebureau bijna 80 warmtepompen geplaatst!

Wil je weten of Gana Installatiebureau bij jou ook een hybride waterpomp kan plaatsen? Neem dan even contact op!

hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp gebruik je samen met de cv-ketel om de woning te verwarmen. Goed voor het milieu en je bespaart op je energierekening!