Energietransistie: al 20 huishoudens door Ganainstallatie van het gas af dit jaar!

Gana Installatiebureau werkt hard mee aan de energietransitie. Er zijn al meer dan 20 huishoudens door ons van het gas af gehaald in 2018 en er staan meer in de planning. Wij doen dit o.a. door het plaatsen van warmtepompen, en pellet cv ketels en volledig op zonne-energie draaiende systemen.

Energietransistie: al 20 huishoudens door Ganainstallatie van het gas af dit jaar!

Gana Installatiebureau werkt daar hard aan mee. Er zijn al 20 huishoudens door ons van het gas af gehaald dit jaar (tot 17 november) en er staan nog meer in de planning. Wij doen dit voornamelijk door het plaatsen van warmtepompen (17 stuks dit jaar) en pellet cv ketels (dit jaar 2) en 1 systeem die volledig op zonne-energie draait.

Pellet cv ketels

Pellet cv ketels zijn geschikt voor woningen die ruimte hebben voor de opslag van pellets en niet goed geïsoleerd zijn door hun hoge temperatuur systeem zijn ze geschikt op de huidige radiatoren te zetten. Hierdoor hoeft er weinig aan de installatie zelf worden aangepast.

Warmtepomp

Een warmtepomp kan uw cv vervangen, verduurzaamt uw huis en bespaart geld! Bij warmte pompen is een goede isolatie van de woning een must en vloerverwarming zeer gewenst. Hoewel het zonder vloerverwarming kan zullen de radiatoren of convectoren dan wel aangepast moeten worden zodat ze werken op de lage temperatuur die de warmte pompen afgeven.

We hebben inmiddels veel ervaring met warmtepompen van Nefit,  Inventum en Vailliant. Lees ook dit artikel over warmtepompen door Gana Installatiebureau.