Hiernaast zie je een buiten unit van een lucht – water warmtepomp

Er zijn verschillende mogelijkheden om van het gas af te gaan. De meeste aanpassingen om gasvrij te wonen gaan lang mee en u heeft er dus jarenlang plezier van. Daarnaast vermindert de uitstoot van CO2.

De lucht warmtepomp onttrekt op duurzame wijze warmte uit de omgevingslucht. Dit is ook het proces wat lucht/warmtepompen onderscheid van andere soorten warmtepompen. Lucht/water warmtepompen zijn zowel in oude als nieuwe gebouwen te installeren om te voorzien in een betrouwbare warmte- en/of warmwatervoorziening.

De lucht/water warmtepompen van Nefit Bosch kunnen in de zomer ook koelen. Dankzij de toegepaste technieken wordt je huis hierbij tijdens de warme zomerdagen op een efficiënte en duurzame wijze gekoeld. Zo geniet je in ieder seizoen van optimaal comfort.

Hoe lang het duurt voordat u de investeringen terugverdient, is lastig te zeggen. Misschien kunt u gebruik maken van een van de verschillende subsidies en regelingen die u kunnen helpen als u stappen neemt om gasvrij te wonen.  Verschillende gemeentes geven subsidie voor huishoudens die de gasaansluiting uit hun huis halen. Heeft u hulp of advies nodig? Iedere gemeente heeft een speciaal Energieloket.

Als u wil weten wat de besparing is kunnen we dat voor u uitrekenen!

 

Een aantal verbeteringen geeft meteen resultaat, zoals bijvoorbeeld de binnen unit met de vloerverwarmings installatie.

En alweer zijn er mensen van het gas af. Wij doen ongeveer 80 warmtepomp installaties per jaar!

Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken of uit te laten rekenen wat de besparing is!